Restyle je huis met een mandala muur sjabloon

Restyle je huis met een mandala sjabloon voor aan de muur

In het boeddhisme en hindoeïsme vertaalt "Mandala" zich letterlijk naar "wiel of cirkel". Met een aantal knutselbenodigdheden, zoals een mandala sjabloon en een beetje fantasie, kun je in no time je eigen doe-het-zelf-project opstellen! Het enige wat je hoeft te doen is een leeg canvas, plaat, meubelstuk, houten vloer of muur te zoeken, je favoriete mandala stencil muur in onze shop te selecteren en vervolgens een uniek kunstwerk voor je huis maken. Bekijk onze webshop voor een rijke keuze aan sjablonen die we aanbieden, zal je zeker inspireren.

Mandala sjabloon muur vtwonen

Bij vtwonen draait alles om het interieur en exterieur van een woning met oneindig veel woonideeën. Een mandala sjabloon voor op de muur is een geweldig alternatief voor designerbehang. Je kunt je projecten mandala stencil voor muur aanpassen met je favoriete combinatie van verfkleuren en patronen. Of je nu houdt van trendy of klassiek, je huis zal er fantastisch uitzien met een persoonlijk mandala patroon! De sjablonen in onze shop kunnen gebruikt worden op een accentmuur in de slaapkamer om een boho chic en vredig heiligdom te creëren en zelfs in de keuken, de keuze is aan jou!

Wees creatief

Gebruik verschillende kleuren, voeg schaduw toe, gebruik metallic verf - de mogelijkheden zijn eindeloos. Alle sjablonen met fijn gedetailleerde motieven uit onze shop kunnen gebruikt worden over simpele latexverf, pleisterwerk, faux-finish achtergrond of zelfs behang als het in goede staat is. Onze kleine en grote mandala sjablonen voor muren passen bij ieder decor en bij ieder project, zowel binnen als buiten. Afhankelijk van je maatkeuze ontvang je een volledig, de helft of een kwart van het patroon. Om halve ontwerpen af te werken, schilder je eerst de ene helft. Daarna draai je het sjabloon om, plak je het vast en doe je het nog een keer. Voor de grootste maten ontvang je een kwart van het ontwerp. Om deze ontwerpen af te werken, plaats je een speld in het midden van het ontwerp (er is een gat voorzien). Na het voltooien van een kwart, draai je de mandala met behulp van registratietekens. Roteer vervolgens de mandala totdat je het hele ontwerp hebt voltooid. Meer informatie over het aanbrengen van een mandala stencil vindt je hier.

Geen inspiratie?

Koop een multiplex plaat van 1/2 inch en zaag het in een vierkant. Schilder vervolgens het multiplex met schoolbordverf. Als de verf droog is, plaats je je gekozen mandala sjabloon uit onze shop op de bovenkant en schilder je het patroon met behulp van een dichte poly-urethane schuimroller in metallic gouden verf. Belangrijk: doe de verf op een bord of verfbak. Doop je schuimroller in de verf en rol de overtollige verf op keukenpapier totdat de roller er bijna droog uitziet. De sleutel tot succes van het aanbrengen van een sjabloon is om zo weinig mogelijk verf te gebruiken. Te veel verf zorgt ervoor dat het ontwerp gaat druipen en vegen veroorzaakt. Tape kan helpen de sjabloon op zijn plaats te houden. Een project als dit is erg makkelijk, snel en brengt een gevoel van harmonie in jezelf en huis! Iedereen kan de uitdaging aan! Voel je het kriebelen in je creatieve handen? Breng een bezoek aan onze shop en probeer het uit! Bekijk onze magazine voor meer inspiratie!